Nieuws

Een goed en gezond 2021!

Bob de Berendokter wenst iedereen een heel gezond en goed 2021 met veel knuffels van knuffels! Bob probeert juist nu om zoveel mogelijk knuffels te repareren. In deze bizarre tijd is er veel behoefte aan knuffels en het gevoel van veiligheid en geborgenheid die knuffels bieden. Dat blijft niet onopgemerkt!

Klik hier voor de link naar het artikel op Linda.nl over Bob de Berendokter.

Klik hier voor de link naar het interview op NPOradio5 met Bob de Berendokter.

Foto van Kitty van Gijzen Photography

Vakantie!

Wat heeft Bob het afgelopen schooljaar hard gewerkt! Even wat cijfers. Hij heeft in totaal 177 knuffels geholpen met kleinere en grotere ingrepen. Hij heeft voor € 237,25 aan extra donaties ontvangen voor Kika. Hij heeft twee percelen aan kunnen schaffen in het Berenbos. Er is fluff ingekocht voor maar liefst € 315,50!

En ondanks zijn harde werk, loopt de wachtlijst helaas nog steeds op. Er zijn veel mensen die hulp nodig hebben voor hun knuffel. Maar na de zomervakantie gaat Bob weer aan de slag om zoveel mogelijk knuffels te kunnen helpen! Maar nu eerst: koffers pakken en op reis!

En Bob gaat maar door!

De afgelopen maanden heeft Bob weer hard gewerkt. Hierbij een bloemlezing van de afgelopen patiëntjes. We zijn nummer 100 van dit schooljaar al gepasseerd!

Wafje bij Zo Goed Als Nieuw

Een paar maanden geleden is Bob de Berendokter op tv geweest bij het SBS6 programma Zo Goed Als Nieuw. Klik hier voor de link naar de samenvatting van deze uitzending.

Ook in de vakantie werkt Bob door.

Even wat minder patiëntjes in de vakantie, dus tijd om ander werk bij te werken. Zoals deze website. Maar ook het maken van nieuwe sjaaltjes voor patiëntjes moet gebeuren.

Sjaaltjes maken voor nieuwe patiëntjes.
Sjaaltjes maken voor nieuwe patiëntjes.

Drukte van belang!

Bob heeft flink gewerkt de afgelopen maanden. Dit zijn de patiëntjes die hij onder handen heeft genomen.

Weer wat patiënten geholpen

De afgelopen weken heeft Bob weer hard gewerkt. Hij heeft de volgende patiëntjes kunnen helpen.

Huwelijksaanzoek

Een bijzondere opdracht deze keer. Of Bob twee beren die bij de geboorte als cadeau waren gegeven weer kon opknappen (wassen, gaten repareren, nieuwe vulling). En of Bob dan trouwkleren kon maken, want hij wilde de beren gaan gebruiken om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Natuurlijk kon Bob dat! We wensen dit stel natuurlijk heel veel geluk toe!

Top drukte bij Bob

Zeker na de uitzending van het SBS6 programma Zo Goed Als Nieuw waarin Bob heeft laten zien wat hij kan, is het erg druk in zijn ziekenhuis. De wachtlijst is fors opgelopen, maar Bob doet zijn best om zo snel mogelijk zoveel mogelijk patiënten te helpen. Dit zijn de patiënten van de afgelopen weken!

Bob de Berendokter op SBS6!

Op woensdag 2 oktober is Bob de Berendokter te zien bij het programma Zo Goed Als Nieuw bij SBS6 . Dit programma wordt uitgezonden om 21:30 uur. Hij heeft meegeholpen om Wafje weer op te knappen.

Bob de Berendokter met Patty Brard.
Bob de Berendokter met Patty Brard.