Opnamestop

Opnamestop

Bob de Berendokter is wat je kunt noemen een uit de hand gelopen hobby. Per week worden 2 grote ingrepen ingepland en één kleine ingreep. Ondanks alle uren die in het repareren van knuffels worden gestopt, neemt de wachtlijst alleen maar toe. Vanaf dit moment (17 mei 2021) tot en met juni 2023 zijn er bijna 200 knuffels ingepland voor een operatie. Er komen wekelijks meer nieuwe aanvragen binnen dan dat er patiënten opgeknapt kunnen worden. Om het behapbaar te houden hebben we daarom helaas moeten besluiten om een opnamestop in te lassen. Dit is geen leuke of makkelijke beslissing. Maar dit is de enige manier om de patiëntjes die nu op de wachtlijst staan die aandacht te geven die ze verdienen.

Heb je een knuffel die opgeknapt moet worden? Probeer het dan eens bij onze collega Knuffeldokter Crea Trea (www.knuffeldoktercreatrea.nl), bij Stuffie Care & Repair (Stuffiecarerepair.nl) of voor oude knuffels bij Francisca van der Wal van Atelier de Poffer (De poppendokter).

Als de opnamestop opgeheven kan worden, dan wordt dit op deze website en de sociale media accounts van Bob de Berendokter kenbaar gemaakt.

Bob de Berendokter
Bob de Berendokter
admin

Laat je bericht achter