Knuffel repareren

Helaas is er op dit moment een opname stop, er worden geen nieuwe patiëntjes toegevoegd aan de wachtlijst.

Als je een knuffel hebt die kapot is, kan ik die voor je repareren. Het knuffelziekenhuis is in Rijen, tussen Tilburg en Breda. Ik overleg met je hoeveel tijd ik daarvoor nodig heb, maar ik probeer je knuffel zo snel mogelijk weer beter te maken. Meestal kan dit in een week tijd. Voor grote en kleine reparaties kun je een beroep op me doen. Ook het vervangen van de vulling (een flufftransfusie) is mogelijk. Tijdens zijn/haar verblijf zorgen we heel goed voor de knuffel. Via foto’s houden we je op de hoogte.

Bob de Berendokter is wat je kunt noemen een uit de hand gelopen hobby. Per week worden 2 grote ingrepen ingepland en incidenteel één kleine ingreep. Ondanks alle uren die in het repareren van knuffels worden gestopt, neemt de wachtlijst alleen maar toe. Ik hanteer een wachtlijst van maximaal één jaar. Dat betekent dat er op dit moment helaas weer een opname stop is, er worden geen nieuwe patiënten toegevoegd aan de wachtlijst.

Omdat het voor mij een hobby is, reken ik niet de uren die ik in het repareren van de knuffels stop. Soms ben ik wel 12 uur met een knuffel bezig! De kosten die ik in rekening breng, zijn met name materiaal kosten. Een persoonlijk bedankje voor het werk dat ik verricht heb is natuurlijk altijd fijn. Bob de Berendokter is aan het sparen voor nog meer stukjes grond in het Berenbos (https://www.bearsinmind.org/Steun-ons/een-stuk-berenbos-kopen), een extra financiële bijdrage gaat in ons spaarpotje daarvoor. Hij is al de trotse eigenaar van vier percelen! Een bijdrage voor Kika (www.kika.nl) vinden wij ook super! Ook draagt Bob Make-a-Wish Nederland (https://makeawishnederland.org/) een warm hart toe. Hij heeft al twee opdrachten voor hen mogen doen. Een bosje bloemen of een plaatselijke lekkernij vinden we ook fijn.

Hieronder staan een paar voorbeelden van wat ik kan doen. Van grote reparaties tot een stiknaadje of een nieuwe vulling. Via Instagram, Twitter en Facebook kun je alle projecten zien die Bob tot nu toe gedaan heeft.

Neem contact met me op via: info@bobdeberendokter.nl

Heb je een knuffel die opgeknapt moet worden en je wilt niet zo lang wachten? Probeer het dan eens bij onze collega’s Esmee Manubulu (knuffelrestauratie.nl), Knuffeldokter Crea Trea (knuffeldoktercreatrea.nl), Eeke (via Instragram @echteekemaakt), Julia (Juulz Knuffelziekenhuiz) of voor oude knuffels bij Francisca van der Wal van Atelier de Poffer (De poppendokter).